2010-03-21

Ytterligare en helg har sprungit förbi

Så har då helg kommit och gått, eller mera sprungit förbi! Tiden går på tok för fort när man har det bra. Vi anlände Mörlunda lite före 17 i fredags, åt lite o hade det allmänt bra, gjorde bl a ett besök hos hans föräldrar. Tog oss till Västervik på lördagseftermiddagen där vi började med att leverera ett soffbord samt lite mat hos dottern innan vi handlade lite för att sedan åka hem och fixa moussaka till middag.
Dock kom det lite emellan, så middagen försköts framåt i tiden, men det resulterade bara på sluttampen i en matgäst till, alltid trevligt :-)
Ytterligare några vänner dök upp efter en stund, så det blev en trevlig kväll med mycket flams och struntprat!
Sängen lockade kraftigt framåt 01-draget och det blev att sova länge i dag på morgonen igen, såsom det nästan alltid blir på söndagarna - förstår inte det...
Efter frukost och kaffe idag blev det en liten promenad. Fortfarande spökar våra förkylningar för mycket för att vi ska orka så mycket, men det var skönt med lite frisk luft i alla fall.
Mannen åkte hem framåt tidiga eftermiddagen och jag tog mej för med lite allmänt hemmapyssel innan det blev dags för danspassen, square kl 17.30 och sedan direkt till buggen kl 19.30. Väl hemma igen, ett skutt efter 21 blir det bara lite datortid nu innan sängens lockrop blir för starka.
Kommande vecka kommer nog att rulla på bra, med jobb, dans, AF-besök, läkarbesök samt deltagande i projekt "Vägvalet" som jag ju började på förra veckan. Måste inte gå när jag ska jobba natt, för det ju sovas lite också, men tänkte visa min goda vilja och gå dit ett tag i morgon i alla fall och troligen likadant på onsdag men inte tisdag, eftersom jag jobbar måndagsnatten.
Sedan så är det snart fredag igen! Åker till Mörlunda för helgen, på fredag eftermiddag, lastad med delar av den middag vi ska bjuda på under lördagskvällen när vi har "kalas". Det ska ju också hinnas med i veckan... Nåväl, lite är redan klart. T ex efterrätten åkte redan idag :-)
Handlandet av övrigt till kalaset fixar mannen på onsdag när han har ledig dag. Skönt att slippa göra det när jag kommer på fredag. Vi kan åka direkt hem - lyx!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar